e-mail: info@favor.hr   tel. +385915005131

Kontaktirajte nas na način koji Vama najviše odgovara

Favor Informatika Poreč

Favor Informatika Poreč je specijalizirani obrt za informatičke usluge s sjedištem u Dračevcu pokraj Poreča te nas možete kontaktirati ili posjetiti na dolje navedene kontakte.

Za potrebne konzultacije i sastanke slobodno nas kontaktirajte te ćemo se dogovoriti za termin i lokaciju. Sastanak možemo odraditi na našoj lokaciji, na vašoj lokaciji ili online.

Usluge obavljamo najčešće za klijente iz područja Istarske i Primorsko- goranske županije, međutim imamo iskustva za rad na projektima diljem hrvatske i nekoliko za inozemne klijente. Govorim strene jezike emgleski i njemački izvrsno.

U poslijednje vrijeme moramo se pohvaliti da imamo sve više projekata koje odrađujemo potpuno online bez osobnog kontakta tako da se od ugovaranja pa do isporuke i daljnjeg održavanja radi telefonski i on-line.

Kontaktirajte nas na način koji Vama najviše odgovara, pozivom, e-mailom, kontakt formom, SMSom, viber-om, facebookom, whats-up-om, …

Kontakt podaci

Favor informatika Poreč

FAVOR, obrt za informatičke usluge

vl. Željko Bubičić, Poreč, Dračevac 31

MBO: 97710717

tel. +385 91 500 51 31 

e-mail: info@favor.hr  

 

 

 

 

Ukoliko još niste posjetili listu naših radova iste možete pogledati ovdije.

 

Obrazc za kontakt:

Za brzi kontakt ispunite online obrazac a mi ćemo Vas se uzvratno javiti u najkračem roku.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

 

Pronađite nas na karti

U Dračevcu nas možete pronaći u sjevernom dijelu sela na cesti koja iz središta sela ide prema Radmanima, treća kuća s desne strane, nakon starog kaštela, nasuprot novog bočališta.

 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, omogućujemo svim Kupcima da svoj prigovore upute putem pošte na našu adresu Favor Informatika, Obrt za Informatičke usuge, Dračevac 31, HR-52440 Poreč, odnosno putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte info@favor.hr. O zaprimljenom prigovoru ćemo Vas obavijestiti. Na sve primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimanja. Kako bismo sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke slanje odgovora.

ONLINE RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

Sukladno uredbi Europske unije, u rješavanju potrošačkih sporova za proizvode i usluge kupljene putem interneta, a koje kupci mogu predati i online na adresi Europske komisije odnosno Platformi za online rješavanje potrošačkih sporova: webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm