Preloader

Kontakt

Top Padding

E-mail

info@favor.hr

Telefon

+385 91 500 51 31

Adresa

Dračevac 31, HR-52440 Poreč

Bottom Padding

Top Padding

ISKUSTVA

Kako nas drugi kontaktiraju

Favor Informatika Poreč je specijalizirani obrt za informatičke usluge s sjedištem u Dračevcu pokraj Poreča te nas možete kontaktirati ili posjetiti na dolje navedene kontakte.

Za potrebne konzultacije i sastanke slobodno nas kontaktirajte te ćemo se dogovoriti za termin i lokaciju. Sastanak možemo odraditi na našoj lokaciji, na vašoj lokaciji ili online.

Usluge obavljamo najčešće za klijente iz područja Istarske i Primorsko- goranske županije, međutim imamo iskustva za rad na projektima diljem hrvatske i nekoliko za inozemne klijente. Govorimo strane jezike engleski i njemački izvrsno.

U posljednje vrijeme moramo se pohvaliti da imamo sve više projekata koje određujemo potpuno online bez osobnog kontakta tako da se od ugovaranja pa do isporuke i daljnjeg održavanja radi telefonski i on-line.

Kontaktirajte nas na način koji Vama najviše odgovara, pozivom, e-mailom, kontakt formom, SMSom, viber-om, facebookom, whats-up-om, …

Ostali službeni podaci

 

Puni naziv obrta: Favor, obrt za informatičke usluge Poreč

Ime i prezime obrtnika i sjedište: Željko Bubičić, Dračevac 31, HR-52440 Poreč

Tijelo kod kojega je tvrtka upisana u Obrtni registar: Ured državne uprave u Istarskoj županiji, Služba za gospodarstvo

OIB: 37480121556
MBO: 97710717
IBAN: HR51 2380 0061 1400 2550 2 IKB Umag

Pošaljite upit ili zatražite ponudu

Ispunite obrazac i javiti ćemo vam se uskoro

Bottom Padding

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, omogućujemo svim Kupcima da svoj prigovore upute putem pošte na našu adresu Favor Informatika, Obrt za Informatičke usuge, Dračevac 31, HR-52440 Poreč, odnosno putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte info@favor.hr. O zaprimljenom prigovoru ćemo Vas obavijestiti. Na sve primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimanja. Kako bismo sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke slanje odgovora.

ONLINE RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

Sukladno uredbi Europske unije, u rješavanju potrošačkih sporova za proizvode i usluge kupljene putem interneta postoji mogućnost žalbe, a kupci ju mogu predati i online na adresi Europske komisije odnosno Platformi za online rješavanje potrošačkih sporova: webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm